Frakt, Returer och Köpvillkor

PRISER

Samtliga priser är angivna i Svenska Kronor (SEK), inklusive moms.

BETALNING

Betalning kan idag endast ske via bank- betal- eller kreditkort som är kopplade till Visa, MasterCard eller American Express. Vänligen observera att leveransmottagarens namn och adress överensstämmer med kortinnehavarens namn och adress. Vi jobbar på att skapa en bredare valmöjlighet för betalning under hösten 2020.

SEKRETESS

BonniBonne AB följer GDPR vad gäller handhavande av personuppgifter.

ÅNGERRÄTT OCH RETURER

Vid köp i vår shop eller via telefon gäller distanshandelslagen. Det innebär att du som kund har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerfristen börjar löpa från den dag kunden har tagit emot produkten.
Varan ska vara i lika gott skick som när du fick den, det vill säga oanvänd och oskadad. Varan skall vara packad i originalemballage.


Återbetalning utförs normalt inom 1-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar, efter att vi mottagit och godkänt returen. Observera att eventuell faktura ska betalas även om du returnerar varan. Återbetalning av ordersumman görs efter godkänd retur. BonniBonne AB är inte ansvariga för eventuella transportskador vid returförsändelse, skicka därför er retur väl emballerad.


Så här gör du en retur:

1. Kontakta vår kundtjänst och be om en returfraktsedel och returblankett.
2. Förpacka varan ordentligt, använd den ursprungliga produktförpackningen samt ett skyddande transportemballage, likvärdigt det som varan levererades i till dig. Glöm inte att bifoga returblanketten i paketet.
3. Returnera varan till BonniBonne ABs lager med hjälp av den returfraktsedel ni fått skickad till er.

När du utnyttjar din ångerrätt står du som kund alltid för returfrakten.

Reklamation

Du har rätt att reklamera en vara om det kan antas vara ett tillverkningsfel på varan. Kontakta oss på hello@bonnibonne.com och bifoga tydliga bilder på den felaktiga varan och uppge ditt ordernummer.
Vi byter i första hand ut varan mot en ny. Om varan är slut i lager återbetalar vi produkten.


TRANSPORTSKADA

Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du mottagit en leverans. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste skadorna ha noterats på din fraktsedel ifrån fraktbolaget. Be chauffören/ombudet att notera skadan och signera. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackningen, meddela detta snarast.
Vid alla transportskador kontakta [email protected]. Bifoga tydliga bilder på skadan och eventuellt skadat emballage och uppge ditt ordernummer i mailet.


FÄRGER OCH BILDER

Vi strävar efter att återge färger och texturer på våra produkter så exakt som möjligt, men vi kan inte garantera att de bilder som visas i webshopen exakt återger verkligheten. Hur t.ex. färger återges beror bl.a. på din dator, bildskärmens inställningar m.m.


FELAKTIGA UPPGIFTER

Vi förbehåller oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående pris och leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella fel i såväl produktinformation som pris och lagersaldo. Även efter genomfört köp och skickad orderbekräftelse förbehåller vi oss rätten att ändra pris och leveranstid vid eventuellt tryckfel. Om en produkt i BonniBonnes sortiment har utgått eller av annan anledning inte finns att tillgå, är BonniBonne ej skyldig att tillhandahålla sådan produkt oaktat att kunden beställt densamma enligt ovan. När kunden har lagt en beställning kan BonniBonne inte ändra i beställningen, returvillkoren gäller.


ÖVRIGA VILLKOR

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd att beställa hos oss.

Alla försök till bedrägerier polisanmäls. BonniBonne AB förbehåller sig rätten att häva ett köp om bedrägeri misstänks.


LEVERANSINFORMATION OCH LEVERANSTIDER 

BonniBonne AB är ett relativt nystartat företag och vi strävar efter att vara ett tillgängligt bolag med nära service till våra kunder. Vi packar och levererar våra produkter så snart vi fått en order men behöver några extra dagar för att kunna hantera större orderstockar. Vi har idag en leveranstid på 2-10 dagar. 


Geografiska begränsningar 

BonniBonnes webshop levererar idag endast inom Sverige. För leveranser utanför Sverige, vänligen kontakta oss på [email protected]